Saturday, 26 February 2011

lawatan kL

 gambo nie masa....lawatan kat kl .... nie ngah tunggu giliran nq ngok wayang ..... wayang 3d .....
kenangan yang x dapat dilupakan .... nie group hanafiz..... teringat zamn sekolah ...... endunya .... nak blk zaman persekolahan rendah .. hurmmm ....... .yang perempuan tu ... izaty ....yang pakai baju puteh tu aliff ...yang pakai baju biru lengan pendek tu amer ... and yang ngah pgang duit tu aq la .....ade lagi 4 org dak hanafiz .... diorang ketonggalan .... hahaha.......... SO MISS

Tuesday, 22 February 2011

http://www.youtube.com/watch?v=IlckdIig8Fw



nie lah lagu kegemaran aq ... ilike it ... ini juga lagu tema kejora dan bintang  nie ha lrik
Aku ingin engkau ada disini
menemaniku saat sepi
menemaniku saat gundah
berat hidup ini tanpa dirimu
ku hanya mencintai kamu
ku hanya memiliki kamu
Reff:
aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
aku rindu setengah mati
meski tlah lama kita tak bertemu
ku slalu memimpikan kamu
ku tak bisa hidup tanpamu
aku rindu setengah mati kepadamu
sungguh ku ingin kau tahu
ku tak bisa hidup tanpamu
aku rindu…

secret admirer

Secret admirer ,..... i am a secret admirer of ..... ahhahaha it laught ...i don know why did i like this name ...

MY BFF

Najhan yusof .... this is my best friend .. i say him that he is my bff is because he
1)because he is a kind boy
2)because he is clever
3) because he is handsome
4)because he is stylist

dia nie mmg la ske kacau orang ... but dia mempunyai sifat sifat yang tertera di atas ... bertuah dapat kawan macam dia. dulu dia sekolah dan sekelas ngan aq ... dia no 1  aq no 5 hahahha .......skang dia skuul kat smk alam shah kat Kuala Lumpur ....  dia nie suka bergurau .....      dia nie sangat speacial dalam idop aq
aq x leh bygkan kalau x de kawan cam die  .....  semoga dia selamt dan selesa belajar kat sne ... but pasal agama aq lagi tera   hahahahahah .... kalu nq add dia kat fb cari najhan c kosong